Ammattilaisille

Lisätietoa tulossa!

Arjen luksusta kylpyhuoneremontilla

Kylpyhuoneremontti tuo arkeen luksusta ja on sijoitus oman asunnon lisäksi myös hyvinvointiin. Vaikka kylpyhuoneremontti mielletään suureksi ja kalliiksi projektiksi, hyvä suunnittelu ja oikeat työkalut mahdollistaa budjetissa pysymisen ja tekee projektista helpon.

Kätevä-työkalu auttaa remontissa niin taloyhtiöitä kuin asukkaitakin.

Koko taloyhtiön kylpyhuoneiden materiaalivalinnat helposti

Kylpyhuoneremontti taloyhtiössä vaatii paljon suunnittelua. On eri asia tehdä yksi kylpyhuone kuin 100 kylpyhuonetta. Taloyhtiö on miettinyt valmiin tekniikan ja kylpyhuonekokonaisuuden, mutta viimeisen pinnan valinnat eivät välttämättä miellytä loppukäyttäjää.

Jotta kokonaiskustannukset säilyisivät maltillisena, olemme kehittäneet yksinkertaisen työkalun, joka mahdollistaa helpon, laadukkaan, aikataulussa pysyvän kylpyhuoneremontin, laadusta ja designistä kuitenkaan tinkimättä.

Helposti ja kätevästi hyviä valintoja

Kätevä-työkalun idea on, että asukas voi helposti tehdä oman kylpyhuoneensa materiaali- ja kalustevalinnat. Valinnan voi tehdä hyväksi todetuista, tyylikkäistä ja varmoista vaihtoehdoista..

Työkalulla saadaan myös helposti dokumentaatio samalla käytetyistä tuotteista taloyhtiön tietoihin. Ja osakas säästyy erillisestä dokumentaation toimittamisesta taloyhtiölle.

Yksilöllisiä ratkaisuja valmiista vaihtoehdoista

Kaakeleissa ja kylpyhuonekalusteissa toimitusajat vaihtelevat muutamasta päivästä kuukausiin. Kätevä-työkaluun on kerätty laadukkaat kalusteet ja kaakelikokonaisuudet, joiden kustannukset ovat maltilliset ja toimitusajat ovat nopeat.

Hyvin mietitty valkoima mahdollistaa toimivan kokonaisuuden ja tuotteiden toimituksen oikeaan aikaan työmaalle, mikä puolestaan varmistaa aikataulussa pysymisen. Osakas näkee muutoksista heti hintavaikutuksen omaan kylpyhuoneeseen.